Witaj na naszej stronie

Gra edukacyjna

Realizowane programy

 

Kliknij w obrazek by otrzymać więcej wiadomości

KLAUZULA INFORMACYJNA

 
Administratorem danych osobowych jest: Publiczne Przedszkole nr 9 im. Marii Kownackiej w Brzesku,
adres siedziby: ul. Browarna 9, 32-800 Brzesko
Inspektorem Danych Osobowych jest: Pani Małgorzata Domagała
adres poczty elektronicznej: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.  nr telefonu 602363561
Celem przetwarzania danych jest: 
Prowadzenie czynności związanych z: 
- realizacją działań edukacyjnych                                                                                                                       
- zapewnieniem opieki , bezpieczeństwa , rozwiązywania pojawiających się problemów                                   
- realizacji umowy zawartej w ramach świadczenia usług przez Przedszkole                                               
- kontaktowania się w razie nagłych wypadków, zachorowania dziecka                                           
- podjęciem lub realizacją współpracy
Podstawa prawna przetwarzania:      
Ustawa o ochronie danych osobowych z dnia 10 maja 2018r. Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE. 
Zebrane dane będą przechowywane do: 
ustania celu w jakim były przetwarzane.
Zebrane dane mogą być przekazywane:
tylko odbiorcom upoważnionym na mocy przepisów prawa                                                                  
Przekazywanie danych do państwa trzeciego
Dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego/organizacji międzynarodowej.
Dostęp do treści swoich danych
Każdy posiada prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania 
Wniesienie skargi do UODO
Każdemu przysługuje prawo wniesienia skargi do UODO, gdy uzna iż przetwarzanie jego danych j osobowych, narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych                          
Obowiązek podania danych
Podanie wymaganych przepisami prawa danych osobowych jest obowiązkowe ,a konsekwencją niepodania danych osobowych będzie brak korzystania z usług przedszkola